Poděkováníííí

19.09.2011 09:28

Shrnuto a podtrženo, akce Kreativní Dobříš, která byla prvním ročníkem jarmarku tvořivých a pro tvořivé, zaměřen na tvůrce z okolí se vydařil.
Pořadatel, prodejci i návštěvníci byli spokojeni, atmosféra nepopsatelná, ale z tváří všech v sále naprosto jasná. Plno příjemných lidí a mnozí z návštěvníků neodolaly možnosti Kreativní Dobříš navštívit nejen v pátek, ale pokochat se i v sobotu.
Pár holých fakt:

Na ploše téměř 220 metrů se vtěsnalo přesně 30 prodejců
Během dvou dnů prošlo výstavou kolem 700 návštěvníků + děti
Výstavu navštil i sám starosta města pan Melša a to dokonce 2x
Probíhalo celkem 5 workshop (drátování, FIMO, malování na dřevo, výroba z pentlí, drátování)
Zastoupena byla řemesla: šití, plstění, drátování, korálkování, vinutky, decupage, scrapbook, kovář, práce s dřevem, malování, řezbářství,...
Nechyběla ani prezentace šicích stojů - šicí, vyšívací, overlock
Největší stánek vyrostl na podiu a byl to rovnou Dům látek, na ploše 35 m bylo k nákupu mnoho krásných látek
Vylepeno bylo kolem 300 plakátů a rozneseno 500 letáčků
 

A ještě něco cyhbí? Velké poděkování všem vystavovatelům, že měli odvahu jít se mnou do tohoto projektu i přesto, že šlo o první ročník. Děkuji všem, kdo přidaly ruku k dílu, aby tato akce proběhla v klidu a pohodě. A nemenší díky všem, kdo se dorazili podívat, nakoupit, načerpat inspiraci a akci si užili. Díky a těšte se na další ročník! Už teď víme, že v akci se bude jistě pokračovat.
Zajímá vás termín? Letos to jistě nebude, ale sledujte webové stránky, které se přestěhovaly na adresu: kreativnidobris.cz a jistě se vše v čas dozvíte.

 

DÍKY

Jana Veselá

—————

Zpět